Tjänster

SO4IT är ett professionellt serviceföretag med fokus på att leverera företagslösningar inom IT som använder spetsteknologier. Vi strävar efter att hjälpa våra kunder att ta de bästa besluten om vilka teknologier och arkitekturer som bör användas.

javaJava Enterprise

Fyra enterprise-arkitekter, med fokus på Java Enterprise, grundade SO4IT 2005 i Stockholm. Idag arbetar vi med Java Enterprise-projekt inom telekommunikation, bank & finans, butikssystem och onlinespel.
Sedan 2009 representerar SO4IT GigaSpaces i Skandinavien och Finland. De flesta av våra projekt rör frågor om hög prestanda, låg latens och linjär skalbarhet från början.

lecturesFöreläsningar

SO4IT har som företag flera av de ledande experterna inom sina respektive områden. Vi har fått erkännande av företag som Sun Microsystems, Oracle, Adobe, GigaSpaces och Tietori för vår djupa kunskap och exceptionella talarkonst.
Vi älskar att hålla föreläsningar och kurser. Det hjälper oss att sprida budskapet om oss själva och vad vi representerar.
Om det är något ämne du verkligen vill erövra men känner dig osäker på, hör av dig till oss. Vi har många kundreferenser från en mängd ämnesområden.

webWeb

Våra webbutvecklare arbetar mestadels med projekt inom detaljhandel och onlinespel, där kraven är höga på interaktiva användargränssnitt baserade på teknologier som HTML5, CSS3, Sass, Bootstrap, React och AngularJS. Självlakrt så är allt vi bygger funktionellt i de dominerande webbläsarna; på såväl dator som mobil.