Några av våra kunder har ordet

Folksam

Folksam är ett av det största försäkringsbolagen i Norra Europa med över 3 miljoner aktiva kunder.
De senaste 2 åren har SO4IT arbetat med att införa en ny teknikplattform för att möjliggöra Folksams digitala transformation.  Den nya plattformen är baserad på SO4IT’s ”SUGAR”-plattform som redan används av banker, telekommunikationsbolag, retailbolag och försäkringsbolag runt om i världen. Tack vare de egenskaper som SUGAR uppvisar känner sig nu Folksam trygga i att kunna hantera de stora datamängderna man förväntar sig att måste kunna hantera när nya IoT och analystjänster utvecklas.
“Tack vare SO4IT och deras exceptionella kunskap inom Enterprisevärlden har vi lyckats bygga en teknikplattform som vi kan känner oss helt trygga med.
Vi kan nu starta en digital transformation som gör att vi kommer kunna behålla övertaget och utveckla nya tjänster vi tidigare som inte kunnat. Det faktum att SO4IT hela tiden driver utvecklingen framåt i sin SUGAR-plattform öppnar hela tiden nya möjligheter för oss. Det som förvånar oss i vårt arbete med SO4IT är hur deras tekniska nivå har förändrat vårt sätt att tänka och därmed moderniserar hela organisationen. Tillsammans driver vi fram en förändring som i stora delar kan tillskrivas deras entusiasm och professionalism”
Roger Ewert, Head of architecture, Folksam

Aristocrat Lotteries

Aristocrat Lotteries är ett av världens mest framgångsrika spelföretag. SO4IT har arbetat med Aristocrat Lotteries som utvecklare och arkitekter under de senaste 2 åren. Vi introducerade vår spelmotor GEAR för dem, och vår GigaSpaces XAP-plattform.

“Det är verkligen en sällsynt händelse att hitta ett företag som SO4IT. De fokuserar verkligen på teknologi och de älskar att berätta om det för oss. Vi har spenderat timmar med deras arkitekter åt att debattera de bästa lösningarna för vår kund, och har oftast funnit en lösning som fungerar idag och som kommer att skala in i framtiden.
Vår affärsrelation är mer som ett partnerskap än en interaktion mellan kund och leverantör. Jag litar på deras ömdöme och de tillför ett unikt värde till vår organisation.”

Joakim Adolfson, chef för FoU på Aristocrat Lotteries

Avanza Bank

SO4IT introducerade GigaSpaces XAP för Avanza Bank under en av våra föreläsningar år 2010. Avanza Bank bygger för närvarande hela sin nya webbplats med GigaSpaces XAP, och under första kvartalet av 2012 kommer den första betaversionen att lanseras.

“Jag har arbetat med SO4IT de 3 senaste åren, och det jag uppskattar mest hos dem är deras rättframma sätt att göra affärer. Vi är väldigt nöjda med deras prestation och, i de sällsynta fall då vi inte varit det, har de genast stigit upp och tagit ansvar för det. Deras sätt att göra affärer bygger upp ett förtroende, vilket är grunden för en god relation. Vad som också är imponerande med SO4IT är verktygsuppsättningen de bemästrar. Vi använder dem som enterprise-arkitekter, experter och support inom GigaSpaces XAP, mobilutvecklare och webbutvecklare. Att få allt det här, med högsta kvalitet, av ett medelstort företag är imponerande och besparar oss krånglet med att anlita flera olika företag.”

Ronnie Bodinger, teknisk chef på Avanza Bank

Vodafone

Vodafone är en av världens största nätverks- och mobiloperatörer. De har över 500 miljoner användare världen över.

De senaste 5 åren har SO4IT arbetat som ramavtalspartner med Vodafone i Storbritannien och Tyskland. De har bland annat arbetat med att bygga mobila prototyper och lösningar för Apple iPhone/iPad och Google Android, bygga enterprise back-end-system som hanterar mer än 500 miljoner kunder världen över, och utveckla ytterst interaktiva webbgränssnitt.

“Under min tid på Vodafone har jag aldrig stött på ett mer komplett företag än SO4IT. Det är dem vi vänder oss till, oavsett vilka teknologier och/eller designer vi vill ha. Hela deras företagsledning team består av teknikexperter, så allt de säger eller gör är väl genomtänkt och verklighetsförankrat. Jag kan rekommendera dem till vem som helst som på allvar vill skaffa en exceptionell partner.”

German Leon, chef på Vodafone