Avanza Bank

SO4IT introducerade GigaSpaces XAP för Avanza Bank under en av våra föreläsningar år 2010. Avanza Bank bygger för närvarande hela sin nya webbplats med GigaSpaces XAP, och under första kvartalet av 2012 kommer den första betaversionen att lanseras.

“Jag har arbetat med SO4IT de 3 senaste åren, och det jag uppskattar mest hos dem är deras rättframma sätt att göra affärer. Vi är väldigt nöjda med deras prestation och, i de sällsynta fall då vi inte varit det, har de genast stigit upp och tagit ansvar för det. Deras sätt att göra affärer bygger upp ett förtroende, vilket är grunden för en god relation. Vad som också är imponerande med SO4IT är verktygsuppsättningen de bemästrar. Vi använder dem som enterprise-arkitekter, experter och support inom GigaSpaces XAP, mobilutvecklare och webbutvecklare. Att få allt det här, med högsta kvalitet, av ett medelstort företag är imponerande och besparar oss krånglet med att anlita flera olika företag.”

Ronnie Bodinger, teknisk chef på Avanza Bank