Aristocrat Lotteries

Aristocrat Lotteries är ett av världens mest framgångsrika spelföretag. SO4IT har arbetat med Aristocrat Lotteries som utvecklare och arkitekter under de senaste 2 åren. Vi introducerade vår spelmotor GEAR för dem, och vår GigaSpaces XAP-plattform.

“Det är verkligen en sällsynt händelse att hitta ett företag som SO4IT. De fokuserar verkligen på teknologi och de älskar att berätta om det för oss. Vi har spenderat timmar med deras arkitekter åt att debattera de bästa lösningarna för vår kund, och har oftast funnit en lösning som fungerar idag och som kommer att skala in i framtiden.
Vår affärsrelation är mer som ett partnerskap än en interaktion mellan kund och leverantör. Jag litar på deras ömdöme och de tillför ett unikt värde till vår organisation.”

Joakim Adolfson, chef för FoU på Aristocrat Lotteries