Vodafone

Vodafone är en av världens största nätverks- och mobiloperatörer. De har över 500 miljoner användare världen över.

De senaste 5 åren har SO4IT arbetat som ramavtalspartner med Vodafone i Storbritannien och Tyskland. De har bland annat arbetat med att bygga mobila prototyper och lösningar för Apple iPhone/iPad och Google Android, bygga enterprise back-end-system som hanterar mer än 500 miljoner kunder världen över, och utveckla ytterst interaktiva webbgränssnitt.

“Under min tid på Vodafone har jag aldrig stött på ett mer komplett företag än SO4IT. Det är dem vi vänder oss till, oavsett vilka teknologier och/eller designer vi vill ha. Hela deras företagsledning team består av teknikexperter, så allt de säger eller gör är väl genomtänkt och verklighetsförankrat. Jag kan rekommendera dem till vem som helst som på allvar vill skaffa en exceptionell partner.”

German Leon, chef på Vodafone